Om Yarn & Garn

Vi säljer garner i naturfiber och även ekologiska fibrer. Danska garner så som Geilsk, Onion, BC garn samt Cascade från USA.

Vad Yarn & Garn säger om Fastbro

Vi trivs riktigt bra. Lokalen är idag väldigt fin. De synpunkter vi haft har tagits väl hand om fastighetsägaren och det märks att de har en plan för uppfräschning av hela områdets fastigheter.

Vår kontakt med hyresvärden har funkat bra från första stund. Även fortsatt har Fastbro varit lätta att komma i kontakt med och hanterat de brister vi stött på. Fastbro är bra på att informera om vad som händer i området och hur deras planer ser ut för framtiden.

Slakteriet känns som ett område som är på väg framåt. Hyresvärdens fokus på att vilja att successivt fylla på med hyresgäster som har butik och annan kundbesökt verksamhet känns riktig och viktig. Kunderna och vi tycker att det är toppen att kunna parkera precis utanför dörren av vår butik och det finns gott om övriga parkeringar. Här på Slakteriorådet har vi verkligen landat skönt med vårt företag och känner en positiv anda i området.

Gemenskapen med övriga hyresgäster känns ärlig och hjälpsam. Möjlighet till samarbete upplever vi som stor och välkommet. Det finns alltid företagare som hänger på eller har bra idéer.

garn_3
garn_4