Om Profeel

Vi är en ledande profilbyrå som arbetar med professionell marknadsföring genom produkter och event. Sedan starten 2005 har vårt mål alltid varit att producera och leverera kreativ marknadsföring av hög kvalité genom såväl produkter som event. Vi förstår värdet av ditt varumärke och hur du uppnår bästa möjliga effekt för att nå ut med det.

Vi jobbar uteslutande med noga utvalda partners, leverantörer, fabriker och varumärken vilket ger hög kvalité och samtidigt prisvärda alternativ.

Alla våra avtalskunder får en dedikerad Account Manager samtidigt som man har full tillgång till vår kundtjänst, designavdelning, butik och en skräddarsydd webshop. Profeel är en partner som du ska känna dig trygg med.

Vad Profeel säger om Fastbro

Vi har en mysig lokal där man bevarat historien och förädlat lokalen med varsamhet och även tagit hänsyn till våra behov och vår verksamhet. Det positiva med området är mixen av företag som ger en härlig energi. Fastighetsägaren finns på plats en dag i veckan vilket gör att vi kan få snabb respons, vilket uppskattas.

Profeel
profeel-2